Pane oma eesti keele oskus proovile ja osale e-etteütlusel!

371

Emakeelepäeval, 14. märtsil kell 10.25 (eesti aeg), 9.25 (rootsi aeg), toimub Vikerraadios traditsiooniline e-etteütlus, mis on pühendatud laulu- ja tantsupeole ning teeb kummarduse Mihkel Lüdigi ja Friedrich Kuhlbarsi teosele “Koit”. 

e-etteütluse lehele saab SIIT
Etteütluse aken aktiveerub 14. märtsi hommikul 

Korraldajad kutsuvad ka laulu- ja tantsupeolisi kaasa lööma, e-etteütluse lehel saavad peolised endast eraldi märku anda ning osaleda eriloosimisel. Väga on oodatud ka fotod laulukooride, tantsurühmade ja dirigentide-juhendajate ühiskirjutamiselt.

Seega siit meie suur ühine palve Vikerraadioga: palun osalege sel korral laulu- ja tantsupeoteemalisel e-etteütlusel oma koori, orkestri või tantsurühmaga, tehke oma osalemisest meeleolukaid fotosid ja jagage neid palun sotsiaalmeedias. Kasutage sotsiaalmeedias jagades palun teemaviidet #vikerraadioetteütlus.

Osaleda saab kuues kategoorias: õpilased, täiskasvanud, filoloogid ja emakeeleõpetajad, muu emakeelega inimesed, vaegkuuljad ning välismaal elavad-õppivad eestlased. 

E- etteütlusel osaleb igal aastal sadu koole üle Eesti, mitmed välismaaltki. Paljud koolijuhid ja õpetajad on e-etteütluse kaasanud oma kooli emakeelepäeva programmi, ka tänavu oodatakse rohket osavõttu koolide seas. E-etteütlus loetakse 14. märtsil Vikerraadios ette kell 10.25 (eesti aeg), 9.25 (rootsi aeg), see tuleb kirja panna Vikerraadio kodulehel asuvasse etteütluse aknasse (aktiveerub samal hommikul). Lisaks iga kategooria parimatele antakse igal aastal eriauhind ka parimale nutiseadmega (telefon, tahvelarvuti) kirjutajale. Mitmeid auhindu loositakse välja kõikide osalejate vahel.

Tulemused selguvad samal päeval kell 14.05 (eesti aeg), 13.05 (rootsi aeg) algavas saates, kus arutatakse läbi kõik e-etteütluse laused. E-etteütluse võitjad, korrektne kirjapilt koos levinumate vigade ja selgitustega jõuab ka e-etteütluse erilehele Vikerraadio kodulehel.

Kui on küsimusi, siis pöörduge julgelt!

Lugupidamisega
Laura Raudnagel
e-etteütluse projektijuht
56 618 068

Eelmine artikkelEesti Vabariigi 105. aastapäev Stockholmis
Järgmine artikkelJoakim Paasikivi: loodan Ukrainat pärast nende võitu peatselt külastada