Klubi Estetic tähistas Soome 100. juubelit soome tango – ja diskoõhtuga

2369

Klubi Estetic tähistas laupäeval, 2. detsembril Soome Vabariigi 100. juubelit tangokursuse ja heatuju diskoga.

Tangoõpetajaks oli kogenud tantsuõpetaja Anja Kemppainen. Plaate keerutas noor soome päritoluga DJ MR. FINNHITS, kes mängis nii ajatuid diskohitte kui soome pop-lugusid. Eesti Maja restoranis pakuti õhtusöögiks vürtsikat põhjapõdra praadi.

Föreningen Estetic firade #Finland100 på lördagen, den 2 december. Kvällen börjades med finsk tango och avslutades med feelgood disko.

Tangoläraren var Anja Kemppainen och DJ MR. FINNHITS spelade skivor fram till midnatt. Estniska Husets restaurangsägare Egert Lemmik har finskt påbrå från pappas sida. Egert hade lagat renskav som egentligen är en traditionell samisk maträtt, men som har blivit populär i stora delar av Norden.

Sirle Sööt
sirle.soot@sverigeesterna.se