Uppsalas tähistati Enn Nõu 90. juubelit tema uue raamatu esitlusega

737

Head kultuurisõbrad!

Laupäeval, 28. oktoobril toimus Uppsalas Uppsala Eesti Seltsi ja Eesti Kultuuri Koondise Rootsis koostöös selle poolaasta esimene kirjanduslik-muusikaline pärastlõuna, millega tähistati Enn Nõu 90. sünnipäeva. Juubilar esitles oma oktoobrikuus ilmunud uut raamatut „ÜLESTÄHENDUSI AJAST JA ELUST. Mälestuste kroonika 1956-2022“.  Autoriga vestles Tiit Pädam. Pärast sünnipäevalapse austamist oli kõigile kaetud kohvilaud.

Koht: Uppsala linnaraamatukogu, Svartbäcksgatan 17, Malla-saal.

Eesti Kultuuri Koondis Rootsis


Lördagen den 28 oktober ägde rum höstens första litterär-musikaliska salong i Stadsbiblioteket i Uppsala, där uppmärksammades Enn Nõu, som nyligen fyllt 90 år. Tiit Pädam samtalade med jubilaren, som också presenterade sin senaste bok. 

Estniska Kultursamfundet i Sverige

Eelmine artikkelStockholmi Eesti Kooli jõulupidu tagasi Bromma gümnaasiumis
Järgmine artikkelTeet Sirotkin om cybersäkerhet och fåglar