Kiili vanamuusikaansambel – Sajanditagune Pühademuusika

661

20. detsembril kell 15.30 kutsub Eesti Instituut ja Eesti Suursaatkond muusikasõpru nautima Kiili Vanamuusikaansambli kontserti “Sajanditetagune Pühademuusika” Jakobi kirikus. 

 
Kiili vanamuusikaansambel on andnud oma 17 aastase tegevuse jooksul üle 500 kontserdi nii Eestis kui sagedastel kontsertreisidel – Inglismaal, USAs, Kanadas, Iirimaal, Hispaanias, Rootsis, Norras, Soomes jm. Teinud koostööd eesti tippmuusikutega (ansambel Hortus Musicus jt) ja välismaiste kollektiividega (kontsertidel Yorgis, Bergenis jm) ning korraldanud hulgaliselt vanamuusikat tutvustavaid koolikontserte.
Ansambli eripäraks on särav lavaline koostöö erinevas vanuses noorte interpreetide vahel, kellest enamus on konkursivõitudega pärjatud noored Muusikakeskkoolist, Kiili Kunstide koolist ja Eesti Muusikaakadeemiast.
Eelmine artikkelResolutsioon kriisi kohta Euroopa Liidu ja Valgevene piiril
Järgmine artikkelVärske Rahvuslik Kontakt!