Estnisk och svensktalande CFO sökes i Eskilstuna/Tartu

1450
Foto: Pixabay

Ambitiös har nöjet att rekrytera en CFO som har estniska som modersmål och som kan svenska alternativt vill lära sig mer svenska. Tjänsten löper tillsvidare och placeringsorten är på huvudkontoret i Eskilstuna, Sverige. Företaget hjälper sökanden att finna bostad. 

Arbetet som CFO innebär löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontran, fakturering, momsredovisning, avstämning, löner och allmänt administrativt stöd för den estniska fabriken i Tartu dit resor 4-5 dagar i månaden förekommer. 

Du som söker har relevant ekonomisk utbildning kombinerat med minst några års yrkeserfarenhet av nämnda arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av minst ett eller flera administrativa system (gärna Monitor) och kan naturligtvis Excel. Krav är att du har estniska som modersmål.

Som person är du noggrann, strukturerad och en trevlig lagspelare som trivs med att sköta kontakter både internt och externt. 

Känner du dig träffad, så är du välkommen att berätta om dina kompetenser, tidigare yrkeserfarenheter och egenskaper via denna platsannons. Urval och intervjuer sker löpande, eftersom tjänsten ska tillsättas snarast. Passa gärna på att nyttja möjligheten att presentera dig med en video (valfritt). 

AMBITIÖS är ett svenskt Rekryterings-, Bemannings-, Konsult- och Utvecklingsföretag som värdesätter de egenskaper och värden som idrotten står för! Vi är auktoriserade medlemmar i Kompetensföretagen – www.almega.se 

ANSÖKAN

Eelmine artikkelRootsi keel algajatele
Järgmine artikkelOsalegem Riigikogu e-valimistel!