REL XVII Esinduskogu hääletamine kestab kuni 7. detsembrini

1707

Val till REL XVII Representantskapet pågår till 7/12


10. novembril lõppes REL Esinduskogu valimistel e-hääletamine. REL liikmed, kelle e-posti aadress on REL bürool olemas, said hääletada elektrooniliselt unikaalse hääletuslingiga, mis saabus hääleõiguslikele valijatele e-postkasti. REL liikmesorganisatsioonide liikmed kahjuks e-hääletada ei saanud, sest see oleks eeldanud igalt inimeselt nõusoleku küsimist, kas tema e-posti aadressile võib valimislingi saata. Nüüd teeb Valimiste Peakomitee kindlaks e-hääletamise tulemused. 

Kõikidele hääleõiguslikele, kes e-hääletamisel ei osalenud või hääletamine ebaõnnestus, saadetakse valimismaterjalid koju posti teel. Värskelt trükist saabunud ajakiri “Rahvuslik Kontakt” jõuab kõikide liikmeteni valimismaterjalidega samas ümbrikus 27. novembri paiku. 

Hääle saab anda kuni 40 kandidaadi poolt ehk siis komplekteerida Esinduskogu oma soovi järgi. Keda saab valida? Kandidaatidega saab tutvuda SIIN 

Hääletamine lõpeb 7. detsembril kell 18.00. 

Ära unusta hääletada!

Siim Aring
esimees
Valimiste Peakomitee


REL medlemmar som hade meddelat sin e-post adress till REL kansli fick rösta på Representantskaps val elektroniskt till och med den 10 november. De röstberättigade fick en unik länk med e-brev. Eftersom REL kansli inte har begärt godkännande från medlemmar i medlemsorganisationer kunde vi inte använda e-röstning i representantskapsvalet.

Alla röstberättigade som inte röstade elektroniskt får valmaterialet hem med posten vid 27 november. I samma kuvert kommer också jubileumsnummer av tidskriften “Rahvuslik Kontakt”. 

Man kan ge sin röst till upp till 40 kandidater. Det är som att bilda sitt eget Representantskap. Vem kan man rösta på? Introduktion av alla kandidater finns HÄR

Valet till Representantskapet pågår till den 7 december kl 18.00. 

Glöm inte att rösta!

Siim Aring
Ordförande 
REL Valkommittée

 

Eelmine artikkel1. novembril algas Estetic Filmiklubis #NÖFF Novembriööde filmifestival
Järgmine artikkel19.11.2020 • De små båtarna och den stora flykten @Stockholm