Göteborgi raamatumess andis Keeleklubile võimaluse kohtuda eesti kirjanikega

1115
Foto: Pixabay

Juba teist aastast järgest on Göteborgi eestlastel olnud võimalus kohtuda ühe eesti kirjanikuga seoses Göteborgi raamatumessiga. Seda tänu Eesti Saatkonnale Stockholmis. Sel aastal külastasid messi krimi- ja ulmekirjanik Indrek Hargla ja tema abikaasa lastekirjanik Heli Illipe-Sootak. Pühapäeval 30. septembril veetsid nad ennelõuna koos raamatuhuvilistega Göteborgi Eesti Majas. Heli jutustas oma raamatute sünnist ja luges ette katkendeid Kiisu raamatust kõige väiksematele. Pärast sai küsimusi esitada, raamatuid sirvida ja tellida. Samaaegselt vestlesid täiskasvanud Indrek Harglaga tema raamatutest ja eesti kirjandusest. Ka tema raamatuid oli võimalik huvilistel omale muretseda. Loodame et meile ka järgmisel aastal se võimalus avaneb. Ürituse korraldajaks oli Eesti Keeleklubi Göteborgis.

Kaja Jakobsen
jakobsenkaja@gmail.com