Göteborgi raamatumess andis Keeleklubile võimaluse kohtuda eesti kirjanikega

1526
Foto: Pixabay

Juba teist aastast järgest on Göteborgi eestlastel olnud võimalus kohtuda ühe eesti kirjanikuga seoses Göteborgi raamatumessiga. Seda tänu Eesti Saatkonnale Stockholmis. Sel aastal külastasid messi krimi- ja ulmekirjanik Indrek Hargla ja tema abikaasa lastekirjanik Heli Illipe-Sootak. Pühapäeval 30. septembril veetsid nad ennelõuna koos raamatuhuvilistega Göteborgi Eesti Majas. Heli jutustas oma raamatute sünnist ja luges ette katkendeid Kiisu raamatust kõige väiksematele. Pärast sai küsimusi esitada, raamatuid sirvida ja tellida. Samaaegselt vestlesid täiskasvanud Indrek Harglaga tema raamatutest ja eesti kirjandusest. Ka tema raamatuid oli võimalik huvilistel omale muretseda. Loodame et meile ka järgmisel aastal se võimalus avaneb. Ürituse korraldajaks oli Eesti Keeleklubi Göteborgis.

Kaja Jakobsen
moc.l1713857004iamg@1713857004ajakn1713857004esbok1713857004aj1713857004

Eelmine artikkelReformierakond: koalitsioon lõikas läbi paljude eestlaste sidemed oma kodumaaga
Järgmine artikkelEesti muusikud Stockholmi Jazzfestival