On alanud registreerimine eesti keele intensiivkursustele Tartus 2017!

2523
Eesti keele intensiivkursused Tartu ülikoolis 2017. Kätlin Aare

Nu kan du anmäla dig till intensivkurser i estniska i Tartu 2017!


REL pakub juba 21. aastat järjest koos Tartu ülikooliga suviseid eesti keele intensiivkursuseid kõigile huvilistele. Kursused toimuvad üle inglise keele ja õppida saab nii alg-, kesk- kui ka edasijõudnute tasemel. Registreeru SIIN! (Registreerumislehel on kogu info rootsi keeles. Küsimuste puhul võta REL bürooga ühendust!)


Vill du lära dig estniska från grunden, eller utveckla dina redan befintliga kunskaper i estniska språket? Sverigeesternas Riksförbund erbjuder en- eller tvåveckorskurser i estniska i samarbete Tartu universitet i lagom ansträngande tempo. Kurserna varvar teori med praktik och trevliga utflykter eller teaterbesök, samt med språkcaféer och filmkvällar. Studierna leds av universitets erfarna och kunniga lärare. Anmäl dig HÄR!

Intensivkurser i estniska i Tartu universitet 2017. Kätlin Aare
Eelmine artikkelTulge, tähistame Eesti Vabariigi 99. aastapäeva!
Järgmine artikkelSuvelaager 15-19-a. noortele Tartus