Stockholmi Eesti Segakoor kutsub laulma!

2732

Kas oled üks neist, kes ümiseb duši all ”Tuljakut” või mõtleb nostalgiliselt laulupidude hingestatud õhkkonnale? Kui jah, siis tule meile laulma.

Stockholmi Eesti Segakoor koosneb umbes 35 lauljast, kelle hulgas on eesti juurtega Rootsis sündinud liikmeid, viimastel aastatel Rootsi kolinud lauljad, aga ka neid, keda Eestiga otseselt miski ei seo. Kõiki meid ühendab aga armastus koorilaulu ja eesti muusika vastu. Paari erandiga oleme kõik asjaarmastajad, kellel pole muusikalist eriharidust. Paljude jaoks on koor võimalus kohata teisi eestlasi ning hoida elus sidet eesti kultuuriga.

Segakooril on tavaks esineda Stockholmi eestlaskonna jaoks olulistel üritustel, nagu vabariigi aastapäev või eesti koguduse jõulujumalateenistus. Samuti astub koor iga kevad- ja sügishooaja lõpus üles oma kontserdiga. Mõistagi osaleb koor Eesti üldlaulupidudel, aga ka väiksematel laulupidudel. Näiteks järgmisel kevadel on meil plaan sõita Euroopa eestlaste laulupeole Hollandis.

Meie proovid toimuvad esmaspäeviti Eesti maja suures saalis kell 18.00-20.30. Uue hooaja eel ootame uusi lauljaid ette laulma 22. ja 29. augustil ning 5. ja 12. septembril kell 17.45. Täpsemat infot saad minult (moc.l1713194622iamto1713194622h@j_n1713194622ier1713194622).

Rein Jüriado, Stockholmi Eesti Segakoori juhatuse esimees

Eelmine artikkelVana Vabriku Kinoteater esitleb: SOKISÖÖJAD
Järgmine artikkelTaasiseseisvusele ja vabale Läänemerele pühendatud meeleavaldus