Edukas ärinaine Piret Mürk-Dubout kuulab tähtsate otsuste tegemisel oma südame häält

2804

Piret Mürk-Dubout on rootsieestlastele tuttav ärinaisena ja kahe vahva väikese poisi emana. Tasakaalu leidmisest elus räägib Piret saates Kajalood, mida saab kuulata Vikerraadio kodulehel. Intervjuu on lindistatud enne uudist 3. juunil, mil Piret valiti Tallinna Lennujaama juhatuse esimeheks.

Kord küsis keegi meilt Stockholmi Eesti Huvikoolis, kas me oleme õed. Pahvatasime Piretiga naerma. Üksteisele otsa vaadates märkasime, et me tõepoolest kandsime oma tumedaid pikki juukseid sarnaselt kinnises soengus ja ka kasvult olime ühepikkused. Mõlemad oleme pärit Viljandist ja käinud samas koolis. Aga õed me ei ole. Meie teed ristusid Stockholmi Eesti Huvikooli draamastuudios, kus ma lavastasin parajasti Leiutajateküla Lottet ja meie pojad olid selles leiutajad Mutt John ja Mutt James. 

Sirle Sööt
moc.l1719327717iamg@1719327717toos.1719327717elris1719327717

 

 

Eelmine artikkelPerepiknikul Linköpingis saab kätt proovida maalimises
Järgmine artikkelPerepiknikul Drottningholmis sooviti üksteisele kaunist suvepuhkust