Eesti film “Must alpinist” (2015) @Stockholm

1079

Eesti film “Must alpinist” (2015)
AEG: Reedel, 30. oktoobril 2020 kell 18.00
KOHT: Stockholmi Eesti Maja, Wallingatan 34
KORRALDAJA: Estetic filmiklubi
FILMIKLUBI TOETUS: 50 / 70 kr

Nõukogude ajal aset leidnud sündmustel põhinevas õudussugemetega mängufilmis satuvad eesti tudengid Siberis burjaatide külas hirmujudinaid tekitavate sündmuste keskele. Matkal oma kaaslastes pettunud kinnine grupijuht Olle jääb retke viimasel päeval mägedes kadunuks. Vabameelne ja seiklusi hindav Eero ning ülejäänud matkajad on silmitsi ülesandega, mida nad esialgu ei taha, kuid hiljem enam ei oska lahendada. Keegi aga pole valmis nendeks vapustusteks, mida näib dirigeerivat kadunud Olle. Võõral maal ja võõra rahva hulgas kogeb matkagrupp, et tehtud teod ja kättemaks ei tunne surma piiri.
Filmi režissöör: Urmas Eero Liiv
Filmi pikkus: 103 min

Loe filmist lähemalt SIIT

Vaata treilerit SIIT

Filmiõhtu jätkub Hallowiinipeoga! Parimale kostüümile auhind!
Eesti Maja Restoran avatud õhtusöögiks.

Eelmine artikkelFilmisõbrad, algas Novembriööde Filmifestival NÖFF!
Järgmine artikkelEesti film “1944” (2015) @Stockholm