Isamaa ilu – kummardus 102-aastasele Eesti Vabariigile

1380

Laupäeval, 15. veebruaril tähistati Stockholmis Eesti Vabariigi 102. aastapäeva kontsertaktusega Scala teatris.  

Kõne pidas suursaadik Margus Kolga, lauludega esinesid ansambel SweedEst Song, Stockholmi Eesti Kooli koor, Stockholmi Eesti Naiskoor, Stockholmi Eesti Segakoor. Tantsulusti tekitas Stockholmi Rahvatantsurühm VIRVEL. Luulet esitasid Stockholmi Eesti Huvikooli draamastuudio õpilased. Traditsioonilise Eesti Kooli õpilase kõne pidas sellel aastal Karel Pärn. Sõna said ka Eesti Noored Eestis esindajad Angelica Suiste ja Erik Stenqvist. Programmi juhtisid Hobiteatri näitlejad Lija Langerpaur ja Kädi Agu. 

Pidu jätkus Scala jazzklubis Puuluubi kontserdi ja tantsuga. Muusikat valis DJ Christian Riiser. 

Vaata pilte FOTOGALERIIST

REL Stockholm

#EV102 

Eelmine artikkelEV 102 afterpartyl PUULUUP & DJ Christian Riiser
Järgmine artikkelEesti Vabariigi 103. aastapäeva tähistatakse Rootsis sellel aastal virtuaalselt