27.10.2019 • Kohtumine kirjanik Mika Keräneniga

41

TOIMUMISAEG: 27. oktoobril kell 10.00-12.00
KOHT: Eesti Maja Lundis, Bytaregatan 28

Mika Keränen on eesti lastekirjanduses esile tõusnud oma krimiteemaliste lasteraamatutega. Põnevikud „Varastatud oranž jalgratas“ ja „Peidetud hõbedane aardelaegas“ on vaid mõned näited tema tunnustust pälvinud „Eesti laste krimka“ raamatusarjast. Keräneni loomingu põhjal on vändatud film „Supilinna salaselts“ ning lavastatud ka mitmeid teatrietendusi.

Oktoobri lõpus on tore võimalus kirjanikuga silmast silma kohtuda ja lähemalt tuttavaks saada! Oodatud on kõik huvilised, jututeemade ring tuleb kindlasti lai ja ühtmoodi põnev nii lastele kui ka täiskasvanutele. Kohtumine algab kell 10.00, peale seda on plaanis ka filmi vaatamine. Avatud kohvik.

Üritust toetab Integratsiooni Sihtasutus

KONTAKT:
Eevi Voit
0768636251
lundieestimaja@gmail.com