2.08.2020 • SUVEKODU @Metsakodu

97

SUVEKODU 8-14 a noortele
2. – 13. august 2020 Metsakodus Jönköpingi lähistel

Estniskt sommarkollo till barn mellan 8-14 år som talar estniska
den 2 – 13 augusti på Metsakodu utanför Mullsjö

Suvekodu on rootsieestlaste lastelaager. Laagri tegevused toimuvad eesti keeles. Laagris hoitakse alal väliseesti kultuuripärandit ja tutvustatakse uuemaid kultuurisuundi Eestis. Laager on nutiseadmete- ja maiustustevaba. Laagri personal koosneb sellel aastal rootsieestlastest.  

Pakume lastele suve tipphetke eestikeelses lastelaagris, võimaldades lastel arendada enesekindlust ja iseseisvust läbi õpetlike ja kasvatuslike tegevuste ning andes kaasa toredaid suvemälestusi.

Meie Suvekodu sai alguse 1949 aastal Ojamaal Gotlandil. Alates 1998.aastast on Suvekodu korraldatud eestlaste skaudilaagris Metsakodus, mis asub Jönköpingi lähedal. Alates 2014. aastast korraldab Suvekodu Stockholmi Eesti Huvikool. 

Laagrimaks on 4600 kr, mis sisaldab reisi Stockholmist laagrisse ja tagasi, elamist Metsakodus, nelja söögikorda päevas, erinevaid tegevusi iga päev.

Suve kõige toredamad päevad veedame Suvekodus!

INFO: Sirle Sööt 072-519 04 80

På kollot får barnen möjlighet att komma i kontakt såväl med den utlandsestniska kulturen som med den estniska. Kollot är skärmfritt (inga mobiltelefoner eller paddor) och godisfritt. Personalgruppen består av sverigeester. 

Sommarkollots roliga och pedagogiska aktiviteter ger barnen möjlighet att utveckla och stärka både sin självkänsla och sin självständighet och ger dem underbara, oförglömliga sommarminnen för resten av livet!

Sommarkollot Suvekodu fick sin början år 1949 på ”Ojamaa” på Gotland. Sedan år 1998 anordnas kollot på den estniska scoutgården Metsakodu som ligger vid Jönköping, nära Mullsjö. Kolloverksamheten bedrivs sedan år 2014 av Estniska kulturskolan i Stockholm.

Sommarens roligaste dagar tillbringar du på kollo!

Info Sirle Sööt 072 519 04 80